Kenneln

Margitha Rotmark heter jag som har kenneln och vid min sida finns min man Pjer Hassel. Vår första hund kom in i vårt liv 1990 och var en Samojed Slåboda’s Carisma Candy. Denna tik kom att betyda massor för vår familj och har satt djupa spår i våra hjärtan. Därav kommer mitt kennelnamn. Med henne föddes mitt intresse för att ställa ut och att tävla lydnad. Efter några år börja vår äldsta dotter få hundintresse hon med. Och jag börja leta efter en till hund fast en mindre. Min uppfödare Stina Hween ringde och fråga om jag var intresserad av att bli fodervärd till en Japansk spets. Och det var vi och det har vi aldrig ångrat.

Våra ”Jappar”

Slåboda´s Jeanne D’arc ”Tiffanie” Född 1992 .En underbar tik som vi ställde ut och blev SE UCH. Hon fick 2 valpkullar hos min uppfödare. Och från hennes första kull 1995 fick vi med hem hennes son Slåboda´s X-tra ”Mike”

. Det var tänkt att han skulle till USA , men så blev det inte utan han stanna hos oss.

Sedan dröjde det några år innan det var dags för nästa och återigen fick vi förfrågan om att bli fodervärd . Och denna gång 2006 kom då Slåboda’s Double Amore ”Bonnie” till oss. Hon fick 1 valpkull hos Stina Hween. Nu börja jag fundera på att jag ville ha en egen valpkull och ville ha mitt Kennelnamn Carismacandy. Och jag fick det 4:e oktober 2010.

2009 Uppringd av Rose-Marie Emery Rowleys kennel och frågan om jag var intresserad av en hane. Om jag var självklart och då kom vår kille Rowleys Fuji-Son of Justin ”Fuji” till oss.

Jätte tack till

Stina Hween Slåboda’s kennel och Rose-Marie Emery  Rowleys kennel för ert förtroende att ta hand om era hundar